Meetings & events

M Hotel beschikt over moderne, multifunctionele vergaderzalen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zowel voor conferenties als meetings. De centrumlocatie in het park met uitzicht op de vijver geeft ieder zakelijk event een extra plus. Rustig en toch vlakbij de bruisende stad. Kom je vergaderen in de zomer? Huur een vergaderruimte met privéterras - in combinatie met een barbecue of teambuilding in het park heb je de ideale formule beet.

Gratis offerte

Een vergadering of teambuilding organiseren? Vraag dan via het formulier een offerte aan.

Gratis offerte Factsheet

Basil

Deze ruimte leent zich perfect voor kleine vergaderingen zoals board meetings of als break-out zaal. De Basil is voorzien van een minibar, koffiemachine, beamer met click-share systeem, een flipchart, schrijfgerief en wifi.

34 m² Maximum 14 personen

Gratis offerte

Shamrock

Eindeloos veel mogelijkheden. Uitgerust met een beamer met click-share systeem, sound system met microfoon, flipchart, schrijfgerief en wifi.

70 m² Maximum 50 personen

Gratis offerte

Emerald

Informeel professioneel. De ruimte is uitgerust met een bar, beamer met click-share systeem, sound system met microfoon, flipchart, schrijfgerief en wifi.

84 m² Maximum 40 personen

Gratis offerte

Juniper

Een uitzicht dat inspireert. De ruimte is uitgerust met beamer met click-share systeem, sound system met microfoon, flipchart, schrijfgerief en wifi.

118 m² Maximum 110 personen

Gratis offerte

Different activities

Op zoek naar de gepaste teambuilding voor jouw groep? Een meeting afwisselen met een leuke activiteit? Ontdek enkele van de different activities!