Over M Hotel

Welkom bij M Hotel

Gelegen aan het prachtige Molenvijverpark te Genk mag M Hotel het mooiste plekje van Limburg genoemd worden! Wij genieten als onze gasten genieten in ons restaurant of heerlijk tot rust komen op hun kamer of in de gezellige lobby en bar. Tot ziens in het M Hotel. 

Bar Molenvijver

Waar natuur en rust hand in hand gaan. Gezellig borrelen met een hapje en een drankje op het meest knusse plekje van M Hotel. Mooi weer? Dan geniet je van op het terras ook nog eens van het prachtige zicht over het Molenvijverpark.

Restaurant Molenvijver

Het absolute pluspunt van Restaurant Molenvijver wordt zonder meer gevormd door de magnifieke aangrenzende Molenvijver dat de bezoeker de moeiteloze overstap van cultuur naar natuur aanreikt via het terras. Zowel hotelbezoekers, feestgangers als congresleden kunnen hier in puur comfort genieten van een luxueuze lunch, een uitgebreid diner of een royaal tussendoortje – dit allemaal bereid met een gedistingeerde graad aan gastronomische professionaliteit.

Molenvijverpark

Grenzend aan M Hotel ligt het Molenvijverpark. Op dit mooiste plekje van Limburg kan je heerlijk wandelen, uitblazen op een bankje of wegdromen met een goed boek. Wil je genieten van het mooie weer en heerlijk picknicken? Vraag in het hotel gerust naar de mogelijkheden. We voorzien graag een heerlijke lunch.