Carbon Sense

Midden in de stad Genk op de 5de verdieping van het unieke Carbon Hotel (op 600 meter van M Hotel) vind je een oase van rust en sereniteit. Een heerlijke plek om "quality time" door te brengen, waar je even kan ontsnappen aan je agenda of wegduiken uit de drukte en de stress van het dagelijkse leven.

In dit trendy kader van 700 m² inspirerend design nemen wij je mee op een zintuiglijke reis of laat je je door professioneel geschoolde handen behandelen tot je weer helemaal goed in je vel zit. Beleving & resultaat zijn onze focus. Dit ervaar je dankzij het exclusief wellnessgevoel waarin zowel totale ontspanning, de prikkeling van al je zintuigen en ook de resultaatgerichtheid van de behandelingen centraal staan. Hier gaat het om échte huidverbetering, het evenwicht tussen lichaam & geest en de heilzame totaalbeleving van échte wellness.

Carbon Sense biedt alles wat je nodig hebt voor je beauty, health, wellness en voor je exclusief selfness moment.

Als gast van Different Hotels geniet jij van een exclusief kortingstarief. Je betaalt €25 per persoon voor toegang tot het badhuis, inclusief badlinnen (badjas, slippers & handdoek).

Locatie

Europalaan 38
3600 Genk

Meer info

Bezoek de website